fbpx

Micropigmentare sprâncene

Ce este micropigmentarea?

Micropigmentarea este o tehnică automată ce presupune introducerea pigmentului în straturile superioare ale pielii.

Sprâncenele create prin această procedură arată după vindecare ca și cum ar fi fardate/creionate.

Există mai multe opțiuni de micropigmentare pentru sprâncene în funcție de intensitatea și designul care ți se potrivește:powder, shading,ombre și hybrid.

În cele ce urmează, iți voi prezenta câteva dintre lucrările mele. Este posibil ca sprâncenele să ți se pară mult prea intense imediat după procedură însă acesta este un efect normal.

La o distanță de 5-7 zile de la ședința de micropigmentare, sprâncenele își reduc intensitatea cu până la 30% și sunt echilibrate din punct de vedere al intensității.

Poți vedea câteva dintre rezultatele vindecate aici

Galerie Foto

Cât costă micropigmentarea?

Prima ședință, cea în care realizam forma și pigmentarea inițială a sprâncenelor tale, costă 600 RON.

Cea de a doua ședință care se realizează la o distanță de 4/6 săptămâni față de prima, are rolul de a corecta mici imperfecțiuni sau de a adăuga intensitate.

Prețul acesteia este de 300 RON. Se consideră retus ședințele secundare efectuate la maxim 3 luni de la efectuarea primei ședințe, după aceea prețul diferă fiind vorba despre întreținere sau corecție.

Mihaela

Etapele micropigmentării

Înainte de a începe ședința de dermopigmentare, discutăm cu privire la tehnica, forma și intensitatea pe care ți-o dorești pentru viitoarele tale sprâncene.Iți răspund cu drag la întrebări și alegem împreună procedura compatibilă cu fizionomia și dorința ta.

Cea de a doua etapă include desenul în creion al sprâncenelor și aplicarea cremei anestezice pentru un disconfort cât mai mic (durerea resimțită în timpul dermopigmentării este asemănătoare pensatului clasic).

 

Pasul trei este reprezentat de dermopigmentarea efectivă. Aceasta se face gradual adăugând treptat intensitate zonei pe care se lucrează. În timpul pigmentării efective se folosește deasemenea anestezic sub formă de gel menit să crească confortul tău.

Procedura se încheie prin curățarea și hidratarea zonei dermopigmentate. Un aspect foarte important este parcurgerea, împreună cu tine, a sfaturilor de îngrijire – 30% din reușita procedurii ține de modul în care sprâncenele sunt îngrijite după efectuarea procedurii.

 

Cum arată sprâncenele vindecate?

Prezentarea video a ședinței de micropigmentare

De ce să te programezi la mine?

De-a-lungul anilor de experiență pe care i-am acumulat, am folosit cea mai bună gamă de pigmenți care să reziste foarte bine în timp. Am reușit să obțin peste 140 de recenzii pe pagina de Facebook de la cliente mulțumite care au avut încredere în mine și cărora le-am făcut sprâncene așa cum și-au dorit mereu.

Te aștept cu drag în cabinetul meu. Fii curajoasă și iți promit că vei fi mult mai frumoasă.

Programează-te acum și scapă de grija sprâncenelor imperfecte