Ce este micropigmentarea

Micropigmentarea este o tehnică automată ce presupune introducerea pigmentului în straturile superioare ale pielii.

Sprâncenele create prin această procedură arată după vindecare ca și cum ar fi fardate/creionate.

Există mai multe opțiuni de micropigmentare pentru sprâncene în funcție de intensitatea și designul care ți se potrivește. Așadar, există următoarele tehnici:

Powder este cea mai soft pigmentare.

Shading este următorul nivel de intensitate pentru conturarea sprâncenelor.

Full eyebrows este cel mai intens procedeu de pigmentare, durează cel mai mult și este indicat persoanelor cu tenul gras.

Etapele micropigmentarii

Înainte de a începe ședința de dermopigmentare, discutăm cu privire la tehnica, forma și intensitatea pe care ți-o dorești pentru viitoarele tale sprâncene.Iți răspund cu drag la întrebări și alegem împreună procedura compatibilă cu fizionomia și dorința ta.

Cea de a doua etapă include desenul în creion al sprâncenelor și aplicarea cremei anestezice pentru un disconfort cât mai mic (durerea resimțită în timpul dermopigmentării este asemănătoare pensatului clasic).

Pasul trei este reprezentat de dermopigmentarea efectivă. Aceasta se face gradual adăugând treptat intensitate zonei pe care se lucrează. În timpul pigmentării efective se folosește deasemenea anestezic sub formă de gel menit să crească confortul tău.

Procedura se încheie prin curățarea și hidratarea zonei dermopigmentate. Un aspect foarte important este parcurgerea, împreună cu tine, a sfaturilor de îngrijire – 30% din reușita procedurii ține de modul în care sprâncenele sunt îngrijite după efectuarea procedurii.

Cât costă procedura?

Prima ședință, cea în care realizam forma și pigmentarea inițială a sprâncenelor tale, costă 500 RON.

Cea de a doua ședință care se realizează la o distanță de 4/6 săptămâni față de prima, are rolul de a corecta mici imperfecțiuni sau de a adăuga intensitate.

Prețul acesteia este de 200 RON. Se consideră retus ședințele secundare efectuate la maxim 3 luni de la efectuarea primei ședințe, după aceea prețul diferă fiind vorba despre întreținere sau corecție.

Prezentarea video a ședinței de micropigmentare

Portofoliu

Programează-te acum și plătești doar 450 RON prima ședință!

Dacă vrei să ai sprâncenele la care ai visat mereu, te invit să te programezi acum!

  • Viziunea mea

    Cred că fiecare femeie are trăsături unice care îi definesc personalitatea. Lucrez din pasiune pentru acest domeniu și mă dedic în totalitate pentru ca procedurile pe care le aplic să fie potrivite pentru clientele mele.

  • Contact

    Adresă: Bulevardul Brâncoveanu Nr. 3B (la 5 minute de stația de metrou Brâncoveanu)

    Telefon: 0768 622 788

  • Mă găsești și pe rețelele sociale