fbpx

Microblading

Ce este microbladingul?

Microbladingul este o tehnică manuală folosită pentru crearea unor fire hiperrealiste. Această procedură este indicată persoanelor care și doresc un look natural. Rezultatul este optim atunci când ai și păr natural în sprânceană.

Procesul complet se realizează în două ședințe.

Prima ședință constă în stabilirea formei și pigmentarea inițială a sprâncenelor.

Cea de a doua ședință se realizează la o distanță de 4-6 săptămâni de la prima intervenție și constă în repigmentarea firelor acolo unde este cazul pentru o rezistență cât mai bună în timp.

Rezultatul final se va putea observa după 2-3 săptămâni de la efectuarea celei de a doua etape.

Galerie

Cum arată cabinetul?

Toată procedura se realizează cu consumabile sterile de unică folosință

Sănătatea și siguranța ta sunt prioritatea mea înainte de a începe procedura efectivă de micropigmentare a sprâncenelor. Toate consumabilele pe care le folosesc sunt sterile, de unică folosință și le desigilez de în fața ta.

Etapele procedurii de microblading

Înainte de a începe ședința de microblading, discutăm cu privire la tehnica și forma pe care ți-o dorești pentru sprâncenele tale.Iți răspund cu drag la întrebări și alegem împreună procedura potrivită pentru tine.

Cea de a doua etapă include desenul în creion al sprâncenelor și aplicarea cremei anestezice pentru un disconfort cât mai mic (durerea resimțită în timpul dermopigmentării este asemănătoare pensatului clasic).

Pasul trei este reprezentat de dermopigmentarea efectivă. Aceasta se face gradual adăugând treptat intensitate zonei pe care se lucrează. În timpul pigmentării efective se folosește deasemenea anestezic sub formă de gel menit să crească confortul tău.

Procedura se încheie prin curățarea și hidratarea zonei dermopigmentate. Un aspect foarte important este parcurgerea, împreună cu tine, a sfaturilor de îngrijire – 30% din reușita procedurii ține de modul în care sprâncenele sunt îngrijite după efectuarea procedurii.

Cât costă microbladingul?

Prima ședință, cea în care realizam forma și pigmentarea inițială a sprâncenelor tale, costă 1000 RON.

Cea de a doua ședință care se realizează la o distanță de 4/6 săptămâni față de prima, are rolul de a corecta mici imperfecțiuni sau de a adăuga intensitate.

Prețul acesteia este de 350 RON. Se consideră retus ședințele secundare efectuate la maxim 3 luni de la efectuarea primei ședințe, după aceea prețul diferă fiind vorba despre întreținere sau corecție.

Disclaimer: Rezultatele nu sunt garantate (pielea fiecăreia este unică și metabolizează în mod diferit pigmentul) iar acestea pot să difere de la persoană la persoană în funcție de particularitățile fiecărei cliente. Specialistul dermopigmentist Mihaela Olteanu își rezervă dreptul de a modifica prețurile și programul de lucru de fiecare data când este necesar, fară a anunța în prealabil.

În cazul programărilor anulate, pentru reprogramare se va solicita un avans de 10% din valoarea procedurii.

Îmi rezerv dreptul de a îmi selecta clientele.

Mihaela

Programează-te acum și scapă de grija sprâncenelor imperfecte