fbpx

Laminare gene

Ce este laminarea genelor si sprancenelor?

Laminarea genelor este o procedura non-invaziva ce a prins o popularitate incredibila in ultimul timp in randul doamnelor.

Aceasta procedura urmareste obtinerea unor gene lungi, curbate pentru o perioada de 3 pana la 8 saptamani. Laminarea genelor este o alternativa mai la indemana decat aplicarea extensiilor de gene.

Persoanele care apeleaza la laminarea genelor isi doresc un aspect mai natural decat cel obtinut prin aplicarea extensiilor de gene. De asemenea, tehnica laminarii genelor nu este deloc daunatoare nici genelor, nici sprancenelor.

Procesul de laminare ajuta la domolirea si aranjarea firelor de par rebele. Atat genele cat si sprancenele pot avea un aspect dezordonat, tocmai de aceea este indicata si recomandata laminarea acestora. Laminarea genelor si a sprancenelor este o tehnica originara din Rusia si este un nou trend in materie de beauty.

Procedeul dureaza in jur de 50 de minute, iar rezultatele sunt vizibile de la prima aplicare.

Costul unei sedinte este de 190 de lei.

Beneficii ale laminarii genelor si sprancenelor?

– Rezultate uimitoare: laminarea este alternativa perfecta a extensiilor de gene, fara a folosi adezivi si alte produse ce cauzeaza deteriorarea acestora.
– Procedura non-invaziva
– Pret avantajos
– Ingrijire minima

Cum ma pregatesc pentru laminare?

In cazul laminarii genelor si sprancenelor este indicat ca tenul sa nu fie machiat, in special zonele ce urmeaza a fi laminate. De asemenea este recomandat ca atunci cand te pregatesti pentru laminarea fie a sprancenelor, fie a genelor sa eviti folosirea mascarei cu 24 de ore inainte pentru a obtine rezultate uimitoare.

Asadar daca iti doresti o privire plina de expresivitate, insa esti adepta unui stil natural si nu iti doresti sa apelezi la tehnici invazive, atunci laminarea genelor si a sprancenelor este alegerea potrivita pentru tine.

Programează-te acum pentru laminare